urmittperspektiv

Sabina Riverland

Annons

Steg 1. Konsultation

Nu har jag dragit ut på det här länge nog, och ändå vet jag inte vart jag ska börja…?

Men första steget var ju konsultationen så jag tänker börja där! Det är såhär, alla jag känner och vet om har opererat sig hos kosmetisk kirurgi i Jönköping el. Falköping. I december när jag googlade runt lite så såg jag på deras sida att det var gratis konsultation hela månaden och impulsiviteten inom mig kokade över för jag visste att det var möjligt äntligen!! Jag bokade en tid i Jönköping och åkte dit. Såklart. Sköterskan jag träffade där klickade jag inte alls med, hon visade mig ungefär före och efter bilder i en pärm, pratade lite om alla skyldigheter jag hade och när vi pratade om storlek på brösten så gav hon mig bara två implantat på 450 cc och 500 cc and thats it. Hon tog bilder och kände på mig också och sa; “här kommer du behöva både en stor bukplastik, bröstlyft och inlägg för att det ska bli bra.” När vill du boka tid?

image

Jag började gråta. Min kropp…. MIN KROPP!! Hur blev det såhär? Varför har jag så tråkiga gener?! 120 000 kronor. Helt sjukt. I min förskönade tanke så hade det kanske räckt med en liten bukplastik alternativ fettsugnig och en bröstförstoring.. Men nejdå. 120 000:- ville dom ha, och operationerna kunde bara göras vi två olika tillfällen…

Mitt självförtroende sjönk ännu mer eftersom att sköterskan bekräftade mitt missnöje medan alla andra tyckte att jag var fin som jag var och att jag bara larvade mig… Fan!

En månad av desperat googlande på diverse skönhetskliniker följde, jag jämförde både omdömen, läkare, priser och bilder! Nördade ner mig totalt…..:)

Men sen sa magkänslan stopp på en klinik som heter citadellkliniken och ligger i Malmö/Landskrona. Jag sket i att det var 32 mil enkel resa för detta kändes verkligen rätt!! Jag bokade tid hos Dr Cosmo enbart för att dom snyggaste brösten jag kunde hitta var gjorda av honom! Annars verkar alla läkare kanon där! 🙂 Jag tog tåget ner den 23 januari och åkte dit, men då var jag redan förberedd på vilka ingrepp som var aktuella så då blev jag inte ledsen men däremot var det en himla skillanad på bemötande och kunskap! Jag tog av mig tröjan och han sa även han stor bukplastik, dels för hänget jag hade men också får det stora glappet mellan mina magmuskler som inte dragit ihop sig efter graviditeterna. Och efter de tog han ogenerat tag i ena tutten och tryckte in det i ett 2 dl mått och mätte “hänget” och sen så sa han; “Hur stora vill du ha? Det är ett lyft som krävs här.” Så stod han bakom mig i spegeln och höll upp mina bröst med fingrarna och släppte ner igen. Upp och ner, upp och ner.. Boom. You sexy maddah fucker!!

Jag fick peka på en bild med 5 olika alternativ iallafall och jag sa att jag ville ha stora runda bröst, men inte för utmanade. Hur nu de lät?! Men ja, jag visade bilden på dröm brösten och han sa då att dom där brösten hade han gjort och det implantat skulle inte passa på mig för jag var både kortare och bredare så då skulle jag bara se stor ut. Så de var ju hårt och ärligt sagt direkt efter att jag gått ner 10-15 kilo.. Men rakhet gillar jag så det var bra!! Han rekommenderade 485 cc ultra high profile och det var också så det blev!

Vilket geni!! Dock en aning nonchalant och lite dålig på att svara, men absolut värt det ändå!

Dessutom sa han att båda operationerna går att göra samtidigt och priset landade en BRA bit under 120 000:- tack och lov!

Jag bestämde mig på pricken, här ska jag operera mig!! Gud vilka lyckokän

imageslor som bubblade runt den tågresan hem igen!!  Härligt!

Nu måste jag sova känner jag men imorgon kanske jag hinner med dagen D, då det gällde!! 🙂 Bra för bearbetningen det här med ju! Trevlig kväll på er! PYSS.

 

 

Kommentarer
urmittperspektiv

Kommentera

  1. Ulle

    Hej!
    Härligt o läsa:). Jag har också gjort en stor bukplastik för några veckor sedan. Undrar när du började göra hushållsgrejer? Ja är pigg o rastlöst men samtidigt vågar ja inte göra för mycke än? Bar du på dina barn tidigt efter op? Kommer du ihåg när du började cykla efter? Har du tungt jobb? Själv har jag ett fysiskt krävande jobb o oroar mig för att de ska bli för tungt. Men men nån gång måste man ju börja:). Hur menar du att du fortfarande känner av i buken? Stramar de fortfarande? Var du aldrig rädd att det skulle brista inombords? Hoppas på svar från dig:). Hade varit kul o få svar från nån som vet hur det är;). Kram

Annons
stats