urmittperspektiv

Sabina Riverland

Annons

Jag köper ett gymkort..

Alltså, jag är 25 år. Och jag känner mig själv JÄVLIGT väl! Men ändå händer detta gång på gång på gång….

 

Maj –

Yes!! Äntligen får jag börja träna igen efter mitt uppehåll pga operationen. Så jävla pepp! Skaffar svindyrt gymkort redan nu så kan jag börja träna som in i helvete (lugn träning säger läkaren) och kanske tajta till allt mjukt innan sommaren..  Och under semestern när alla är lediga så hinner ju jag åka in till gymmet varje dag i princip! Sjukt bra idé!

Juni –

Jaha, de kanske stämmer det där alla sa att de skulle vara svårt att komma igång med träningen igen efter ett långt uppehåll… 3 pass gills ju knappt!! Jag börjar på måndag, MINST 3 ggr i veckan. Inga ursäkter!

Juli –

Va bra det gick, det kommer alltid något roligare emellan! Jaja, snart semester och allt ju. Jag börjar i höst.

Och på hösten så brukar jag faktiskt ta tag i träning och bra mat! Men jag blir så trött, varför håller man på såhär?! Alla mina kompisar är likadana med det här också. Vem försöker man lura liksom? Haha.

Tar en glass till nu, det är ju Lotta på Liseberg och allt! Men till hösten, DÅSÅ!! 😀

// 62 kilo vill bli 57 kilo. Fast inte idag!

Kommentarer
urmittperspektiv

Kommentera

 1. Lollo

  Hej
  Väntar på din del 2 berättelse
  Men undrar hur mycket betalade du för din bukplastik för har hört så olika priser så blev lite förvirrad
  Även hur länge du inte kunde ta hand om barnen själv? Har en liten pojke på 1 år och får inte ihop det med att jag inte kan ta hand om honom då ingen kan komma över 2 veckor

  Gärna förre efter bild också fina Sabina:)

Annons
stats